Skip to main content
Centro de negociosCoworkingOficinas

Rambla Catalunya First: el millor espai d’oficina flexible de Barcelona

Tendencias en oficina 2023
Rambla Catalunya First: el millor espai d’oficina flexible de Barcelona

La Rambla de Catalunya, a l’Eixample, es troba al cor de Barcelona, cantonada amb Gran Via i només a un carrer de Plaça Catalunya. Una ubicació estratègica, idònia per empreses que busquen espais corporatius totalment implantats, que serà un motiu més per atreure i retenir el talent.

Per què Rambla Catalunya First?

Barcelona és ara per ara la capital tecnològica d’Espanya, amb algunes de les fires electròniques més importants del món. A més a més, és una de les capitals financeres de la península, punt d’atracció tant pel turisme com per empreses i inversors. La localització de les oficines a Rambla Catalunya és estratègica per qualsevol companyia i multinacional que busca un centre d’operacions accessible amb un ampli ventall d’instal·lacions.

Les oficines de Rambla Catalunya tenen una superfície total de 2.500 metres quadrats, amb espais des de 10 metres fins oficines corporatives per més de 100 persones. I la millor notícia, ENCARA HI HA ESPAIS DISPONIBLES

La localització cèntrica de les oficines ofereix a més a més una àmplia varietat de serveis al voltant del centre de negocis, incloent-hi tota mena de comerços i hostaleria..

Serveis de les oficines de Rambla Catalunya First

Oficines i despatxos flexibles

Amb espais des de 10 metres per equips petits fins a espais més amplis per equips mitjans. Ubicades a una localització prime, amb tot inclòs i amb flexibilitat.

Rambla Catalunya First també disposa d’un espai corporatiu per equips grans

Adaptat a les necessitats específiques de cada empresa, on es pot crear un espai de treball personalitat amb la identitat corporativa i fer la disposició que millor s’ajusti a les necessitats de cada client, ben siguin sales de juntes, despatxos executius, o bé un gran open space

Sales de reunions amb terrassa privada

Equipades amb connexió wifi, pissarra i pantalla però poder elaborar presentacions amb tot el material necessari.

Servei de recepció personalitzat, que inclou domiciliació legal

Avis per mail de correspondència i paqueteria, número de telèfon geogràfic de Barcelona exclusiu per la teva empresa amb atenció personalitzada de les trucades per part del nostre equip de recepció entre d’altres.

A més a més

El centre inclou zones en una ubicació prime, amb cabines telefòniques, a més a més d’una àmplia terrassa on poder realitzar esdeveniments o bé fer un coffee break.

 

Si estàs convençut que Rambla Catalunya First és la ubicació perfecta per la teva empresa, contacta amb nosaltres i el nostre personal t’oferirà una atenció personalitzada per trobar l’espai perfecte per tu i el teu equip, a mida i sense altes de cap mena.

Más artículos
Centro de negocios
Si estás buscando un centro de negocios en Barcelona para una empresa, o para trabajar…
Leer

Would you like to find out more about our coworking spaces?

Let us know what you need. We will provide the best information and services for your business. And if you prefer to visit us in person, please feel free – we look forward to meeting you!

Contact us